Category Archives: søskenfoto

Nyfødtfotografering med storesøster


Jeg ble så imponert over denne jenta på bare 2 år som var så god og snill med den helt nye lillebroren sin. Hun ville både holde og kose, og det gjør jo min jobb litt enklere 😉 Men det er viktig å få tid til litt hopping og turning også da, ellers blir det jo ikke no gøy for en liten tass!

Vil du ha en avslappet og naturlig nyfødtfotografering hjemme hos deg selv? Ta kontakt for å booke tid, eller om du har noen spørsmål. Nyfødtfotogarfering bør bookes inn før fødsel så jeg kan sette av tid nok til både foto og redigering. Babyen kommer når den kommer, så tidspunkt avtales vi etter fødsel.


Lifestylefotografering hjemme på gården


I begynnelsen av august fikk jeg komme hjem til denne fine familien for å fotografere dem blant kornåkere og nydelig sensommerlandskap. Jeg ble møtt av en 3 åring med viltre krøller som kastet seg rundt halsen min. Kan jo ikke be om en bedre velkomst!

Vi hadde en veldig koselig ettermiddag med perfekt vær. Tenk at jeg får komme hjem til alle disse fine menneskene og fange så verdifulle øyeblikk. Bilder som varer i maaaange år framover, når barna forlengst har vokst ut av snekkerbuksa og blitt høyere enn mamman sin.


Tid for sommer!


Endelig kan det virke som om varmen er på vei! Jeg elsker sommeren kanskje like mye som våren, og mange nye fotolokasjoner popper opp sammen med markblomstene. Fotofavoritter om sommeren: trær, sjø, rødkløver, lupiner, barneføtter, kveldslys, mose, siv og åker og babyarmer. Og selvfølgelig nyfødtfotografering utendørs.

Jeg har noen ledige tider igjen i juni og august.

Her er noen av mine sommerfavoritter!


Familiefotografering i kornåkeren


Jeg har familie i flere deler av landet, og jeg tar gjerne oppdrag på veien når jeg er ute og farter. Denne familien møtte jeg utenfor Hamar i høst.

Passe idyllisk med glade barn i gyllen kornåker!


Barnefotografering på vinterstid


Alle årstider – sin sjarm. Men finnes det noe så fint som vinterbilder, sånn egentlig? Når frosten har lagt seg, og sola viser seg fra sin beste bleke side.  Da står jeg og tripper på ullsokktærne mine i hvetfall!

Håper mange, mange ser hvor fint det er med portrettbilder i vinterlandskap og våger seg på fotografering denne vinteren. Enten det er snø eller bare litt kjølig rim på bakken. Her er et lite utvalg fra vinterarkivet mitt


Høstfavoritter 2016


Jeg er nok neppe kjent for å skrive lange tekster her på bloggen. Holder meg til det som er viktigst for meg, nemlig det visuelle.

Har lyst til å vise dere  noen av favorittene mine fra hele høstsesongen. Her har jeg stort sett valgt ut barnebilder, men jeg fotograferer også mange familier. Kanskje jeg skal lage et favorittinnlegg med familiebilder også? Kom gjerne med ønsker!

 


Favoritter fra i høst #1


Denne shooten er en av mine absolutte favoritter fra i høst, så nå må jeg bare dele en håndfull av disse to vakringene.

Barnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høsten


Lifestylefotografering på Saltholmen


Siden sist jeg oppdaterte denne bloggen har jeg hatt flere Lifestylefotograferinger. Konseptet er veldig stort i blant annet USA og Australia, og nå kan du altså bestille det hos meg. Forskjellen på Lifestylefotografering og «vanlig» fotografering er at jeg setter av mer tid, og gjør fotograferingen mer til en opplevelse og en aktivitet for hele familien, slik at vi får mest mulig naturlige bilder. Jeg kan fokusere mer på detaljer og stemning samtidig som vi får ekte og naturlige bilder av dere som familie og av barna. Jeg er som alltid opptatt av at barna skal få leke og gjøre ting i sitt tempo, og det er det ekstra mye fokus på her. Vi kan også legge fotograferingen til et sted som betyr noe for dere, f.eks hjemme, på hytta, et sted dere er mye på tur, eller i byen dere bor i. Mulighetene er mange, og sammen finner vi noe som passer for dere. Les mer her.

Her er noen bilder fra en fotografering på Saltholmen i Råde, hvor familien har tilbragt masse tid hver sommer opp gjennom.


Vår, hvitveis og høysesong


Jeg er ikke så flink til å oppdatere denne bloggen. Det blir liksom nedprioritert, og jeg har en tendens til å oppdatere facebook og instagram isteden. Det går mye fortere. Så om dere vil følge arbeidet mitt bør dere følge meg der også. Jeg skal slutte å tenke at jeg skal bli flinkere på denne bloggingen, for det kommer ikke til å skje 😉

Denne våren har det virkelig vært pågang fra alle dere fine folk som vil fotografere barn, familie og bryllup. Og jeg er supertakknemlig for at så mange liker det jeg gjør!

Jeg har møtt så mange nydelige vakre barn og familier hittil i Mai, og her kan dere se noen av favorittbildene mine fra sesongen så langt.

Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår


Familiefotografering på Foten


Fredag, -15 grader og rimelig kaldt på gulvet. Den flyttbare radiatoren brukes nå som puff. Det er fint utenfor vinduet, ja, men jeg kan bare ikke legge skjul på at jeg gleder meg som en kattunge til vår og sommer og utefotografering igjen. Jeg er jo over middels glad i gylne sensommerkvelder, så hvorfor ikke jeg har laget denne posten før er jeg jammen ikke sikker på.

Men her er altså noen bilder fra en nydelig familiefotografering fra i fjor. Og for en vakker familie dette er. Virkelig en av favorittene fra 2015.

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen

familiefotografering_ved_sjøen