NyfødtfotograferingNyfødtfotografering handler for meg om å fange begynnelsen, dette bittelille menneske, før verden får satt sine spor. Uskyldige og vakre. Bittesmå detaljer.

Det er veldig viktig med tålmodighet og ro, både for den nyfødte og ikke minst for de nybakte foreldrene. Jeg vet selv for stressende og skummelt det kan være å ha en helt fersk baby, som du ikke har blitt kjent med selv engang. Derfor tilbyr jeg fotografering som foregår hjemme hos deg, hvor både du og babyen kan slappe av. På sommerstid fotograferer jeg gjerne utendørs, på et sted vi bestemmer sammen, gjerne i nærheten av hjemmet. Vi setter av god tid, slik at det blir tid til både mating og stell underveis.

Jeg liker det naturlig, og poserer ikke babyen i unaturlige stillinger. Bildene skal vise hvordan den lille babyen var akkurat da. De er så vakre i seg selv, så de trenger ikke så mye dilldall, mener jeg.

Nyfødte bør helst fotograferes før de er 14 dager gamle. Da sover de som regel en del, og er lettere å posere slik man ønsker. Det er sjelden jeg kan sette opp nyfødtfoto på kort varsel, så bestill fotografering før babyen er født.  Da kan vi sette av tid, også tilpasser vi det bare etter at babyen har kommet til verden.

 

Alle som booker nyfødtfotografering med meg får fra 2019 tilbud om gratis babyfotografering i alderen 6-10 mnd

*kun fotografering, bilder kommer i tillegg

Pris

1-3 timers fotografering

1900,-

* Bildene kommer i tillegg til fotografering. Se egen side for priser