Nyfødtfotografering i kjente og trygge omgivelser


Etter en laaaang uke med sykdom var det deilig å endelig komme seg ut av huset og ta noen oppdrag i slutten av forrige uke. På fredagen var det avgårde til Moss og til denne nydelige lille jenta.

På denne tiden av året drar jeg alltid hjem til kundene mine på nyfødtfotografering. Da slipper mor og barn å dra noe sted, og kan heller slappe av i kjente omgivelser. Du trenger ikke stor plass heller. Det eneste du trenger et et vindu med godt med dagslys, og en seng/sofa eller lignende. Jeg tar alltid med meg det som trengs av rekvisitter om du ikke har noe du vil bruke selv. Jeg setter også av god tid, så det ikke blir stress med mating og bleieskift.

Er du interessert i å lese mer om nyfødtfotografering kan du gjøre det her.

nyfødtfotografering hjemme hos kunde

nyfødtfotografering hjemme hos kunde


Legg igjen en kommentar