Lifestyle / familiefotoLifestylefotografering_Ida_HvattumOm Lifestylefotografering

Ønsker du ekte bilder av deg og familien din? Bilder som virkelig reflekterer dere som familie og som viser en liten del av livet, akkurat slik du vil huske det? Eller er dere en storfamilie som ønsker en stemningsfull og naturlig bildeserie?

Da er denne fotograferingen noe for dere!

Vi setter av god tid, og finner på noe gøy som passer for dere. Enten det er hjemme i hagen deres, på hytta, på tur i skogen, eller med båten, blir det noe som reflekterer deres liv og samhold. Vi har god tid og bildene blir mer naturlig og mindre oppstilt. Det blir god tid til lek og kos, og slikt blir det fine bilder av.

Forskjellen på dette og «vanlig» familiefotografering er at vi har mye bedre tid, og dere slipper å velge mellom 20 bilder i etterkant. Det blir også mer tid til naturlige bilder uten for mye posering.

Jeg leverer en komplett serie på minimum 40 digitale bilder, og du får også en fin eske med 10 valgfrie print på vakkert akvarellpapir.

Pris/Produkt

  • 2-3 timers fotografering
  • Bildeserie på minimum 40 bilder, redigert i farger og noen utvalgt i sort/hvitt, levert i høy oppløsning
  • Nydelig eske med 10 stk print på akvarellpapir

7900,-


Lifestylefotografering_Ida_Hvattum Lifestylefotografering_Ida_HvattumLifestylefotografering_Ida_HvattumLifestylefotografering_Ida_Hvattum