Category Archives: Lifestyle

Nyfødtfotografering hjemme


Disse vakre jentene fikk jeg komme hjem til og fotografere forrige uke. Åh som jeg koser meg når jeg får møte disse bittesmå menneskene!


Vårtilbud


I anledningen ekstremt lang vinter vil jeg komme med et lite vårtilbud.
Dette er først og fremst et tilbud til alle dere som er hjemme med baby og som lengter like mye etter våren som jeg gjør.

Noe må vi jo finne på så lenge!

Jeg tilbyr nå babyfotografering til en rimelig fantastisk pris fram til 14. april.
Bildene tas hjemme hos dere i deres egne omgivelser. Det vil være naturlige, ekte bilder, uten noe særlig poseringer og rekvisitter, type lifestylefotografering
Tilbudet gjelder babyer som er 2-10 mnd. Kun 1 barn og evnt foreldre.

 

Kr. 4900,- inkl. 20 redigerte bilder i høy oppløsning.

 

(Vanlig pris for dette er kr. 7400 kr)

 

Send meg en mail om du vil booke tid da, så tar jeg med meg sekken min og kommer på besøk 🙂
NB! Begrensede plasser

Hjemme best


Fått litt dilla på dette i det siste. Ikke noe dilldall og posering, bare ekte barndom, hjemme. Temmelig koselig å ha en slik serie da! Perfekt for album, og veldig gøy å se tilbake med tida. Ekte stemning og ansiktsuttrykk, det er det beste.

 


Lifestylefotografering hjemme på gården


I begynnelsen av august fikk jeg komme hjem til denne fine familien for å fotografere dem blant kornåkere og nydelig sensommerlandskap. Jeg ble møtt av en 3 åring med viltre krøller som kastet seg rundt halsen min. Kan jo ikke be om en bedre velkomst!

Vi hadde en veldig koselig ettermiddag med perfekt vær. Tenk at jeg får komme hjem til alle disse fine menneskene og fange så verdifulle øyeblikk. Bilder som varer i maaaange år framover, når barna forlengst har vokst ut av snekkerbuksa og blitt høyere enn mamman sin.


Familiefotografering i kornåkeren


Jeg har familie i flere deler av landet, og jeg tar gjerne oppdrag på veien når jeg er ute og farter. Denne familien møtte jeg utenfor Hamar i høst.

Passe idyllisk med glade barn i gyllen kornåker!


Barnefotografering på vinterstid


Alle årstider – sin sjarm. Men finnes det noe så fint som vinterbilder, sånn egentlig? Når frosten har lagt seg, og sola viser seg fra sin beste bleke side.  Da står jeg og tripper på ullsokktærne mine i hvetfall!

Håper mange, mange ser hvor fint det er med portrettbilder i vinterlandskap og våger seg på fotografering denne vinteren. Enten det er snø eller bare litt kjølig rim på bakken. Her er et lite utvalg fra vinterarkivet mitt


Lifestylefotografering i Torsnes


Jeg har funnet en ny favorittlocation. Dette stedet kom jeg over for flere år siden, før jeg begynte for fullt med foto. Den gangen var jeg der helt tilfeldig og tenkte ikke så nøye på hvor jeg var eller hvordan jeg kjørte dit. Hver gang jeg har vært på locationjakt har det ligget i bakhodet. Og da jeg bestemte meg for å sjekke det ut på nytt, for å se om det virkelig var så fint som jeg så for meg i hodet, måtte jeg gå gjennom hver eneste lille grusvei og vik i Torsnes på google earth for å finne det igjen. Men det var verdt jobben!

I går var jeg der på lifestylefotografering med denne fine familien på 4. Vi hadde det så gøy, og barna var superflinke. Jeg prøver alltid å lage fotograferingen til en opplevelse, og lar barna løpe rundt og leke og utforske, samtidig som vi fotograferer. Til og med mannen i familien hadde det tilsynelatende ok 😉

Her er en liten smakebit


Lifestylefotografering på Saltholmen


Siden sist jeg oppdaterte denne bloggen har jeg hatt flere Lifestylefotograferinger. Konseptet er veldig stort i blant annet USA og Australia, og nå kan du altså bestille det hos meg. Forskjellen på Lifestylefotografering og «vanlig» fotografering er at jeg setter av mer tid, og gjør fotograferingen mer til en opplevelse og en aktivitet for hele familien, slik at vi får mest mulig naturlige bilder. Jeg kan fokusere mer på detaljer og stemning samtidig som vi får ekte og naturlige bilder av dere som familie og av barna. Jeg er som alltid opptatt av at barna skal få leke og gjøre ting i sitt tempo, og det er det ekstra mye fokus på her. Vi kan også legge fotograferingen til et sted som betyr noe for dere, f.eks hjemme, på hytta, et sted dere er mye på tur, eller i byen dere bor i. Mulighetene er mange, og sammen finner vi noe som passer for dere. Les mer her.

Her er noen bilder fra en fotografering på Saltholmen i Råde, hvor familien har tilbragt masse tid hver sommer opp gjennom.


Et glimt av sommer


Tilbake til hverdagen. Barna i barnehagen, og jeg godt plantet foran skjermen. Da kunne jeg ikke la vær å plukke fram noen bilder fra sommeren vår. Det har gått mer i strikkagenser enn bikini, men noen glimt av sommer har vi hatt.

Utover uka vil jeg også legge ut endel bilder fra jobber jeg har hatt i sommer. Bloggen har ikke akkurat gått varm i sommer, så da blir det en liten bildeboom nå.

_55A2330 kopi

_55A2361bw kopi

_55A2347 kopi

_55A2393bw kopi

_55A2370 kopi

_55A2386 kopi

_55A2679 kopi

_55A2316 kopi

_55A5427 kopi

_55A5684 kopi

_55A5527+ kopi

_55A5692 kopi

_55A5808 kopi

_55A5850 kopi

_55A5998 kopi

_55A5976 kopi

_55A5861 kopi

_55A6514 kopi

_55A6580 kopi

_55A6768 kopi


Fotokurs sommeren 2015


Har du lyst til å lære å ta bedre bilder? Har du et speilreflekskamera, men ikke helt sikker på hvordan du bruker det på best mulig måte? Lurer du på hvordan du skal utnytte lyset for å få flotte bilder?

Bli med på fotokurs i sommer!

Utendørs fotokurs sommeren 2015. Bruk av manuelle innstillinger og naturlig lys

Kurset vil bli holdt utendørs i Fredrikstad/Sarpsborg omegn. Foreløpig har jeg satt opp to datoer: 11. juni og 16. juli. Det blir fra kl.18 til ca.22.

Vi går gjennom de manuelle innstillingene på kameraet, både teoretisk og praktisk. Jeg vil også vise hvordan jeg komponerer bilder og bruker naturlig lys på best mulig måte når jeg fotograferer. Hele kurset vil være en blanding av teori og praksis, og jeg vil veilede individuelt om det er behov for det. Jeg setter derfor kun av 6 plasser pr kveld. Ingen forhåndskunnskap er nødvendig.

Er dere en gjeng som vil ha kurs sammen? Ta kontakt så finner vi en løsning.

Påmelding skjer via mail eller facebook.

Håper vi sees!

NB: Ettersom dette er et utendørskurs vil det være et lite værforbehold. Alternativ dato vil da bli satt opp.