Gravid- og NyfødtpakkeGravidfotografering Ida Hvattum


 

Hva er vel viktigere enn å dokumentere de store hendelsene i livet. Og vi kan vel trygt slå fast at å få et barn er en av disse store hendelsene. Her er pakken for dere som både ønsker gravidfotografering og nyfødtfotografering, og som gjerne vil ha en komplett bildeserie fra denne epoken i livet.

Fokuset er på stemning, detaljer og nærhet. 

Gravidfotograferingen gjøres på en location vi blir enige om. Jeg er nøye når jeg velger ut locations og legger stor fokus på lys, detaljer og farger. Fargevalg er også viktig for bildene, så jeg er veldig gjerne med på å planlegge antrekk og andre detaljer før en gravidshoot.

Nyfødtfotograferingen avtales nærmere etter fødsel, og den bør helst gjennomføres i løpet av de 14 første dagene. Er det sesong for det tar jeg mer enn gjerne nyfødtfotograferingen utendørs, og kanskje til og med på samme sted som gravidfotograferingen? Det skaper en fin sammenheng i bildene, og gjør seg godt om dere vil bruke dem i en kollage f.eks.

Nyfødtfotograferingen kan også gjøres hjemme hos dere om du er mest komfortabel med det. De fleste er slitne etter fødselen og fra de første dagene med amming og det som fører med seg, så det er fullt forståelig om dere ikke orker å ta med babyen ut på fotografering den første tiden. Jeg har alt jeg trenger av utstyr til å ta bildene hjemme hos dere.

Jeg leverer en komplett serie på minimum 30 bilder, slideshow og 10 stk print. Alt leveres i miljøvennlig gaveeske. En eske med verdifulle minner.

Pris/Produkt

  • Gravidfotografering (ca 1 time)
  • Nyfødtfotografering, enten hjemme hos dere eller på location (1-3 timer)
  • Min. 30 høyoppløselige digitale bilder totalt i både farge og svart/hvitt
  • 10 stk print 15×20 på akvarellpapir, montert og levert i gaveeske

9800,-


Nyfødtfoto_Ida_HvattumNyfødtfotografering_Ida_HvattumGravidfotografering Ida HvattumGravid_Nyfødtfoto_Ida_Hvattum