Fotokurs sommeren 2015


Har du lyst til å lære å ta bedre bilder? Har du et speilreflekskamera, men ikke helt sikker på hvordan du bruker det på best mulig måte? Lurer du på hvordan du skal utnytte lyset for å få flotte bilder?

Bli med på fotokurs i sommer!

Utendørs fotokurs sommeren 2015. Bruk av manuelle innstillinger og naturlig lys

Kurset vil bli holdt utendørs i Fredrikstad/Sarpsborg omegn. Foreløpig har jeg satt opp to datoer: 11. juni og 16. juli. Det blir fra kl.18 til ca.22.

Vi går gjennom de manuelle innstillingene på kameraet, både teoretisk og praktisk. Jeg vil også vise hvordan jeg komponerer bilder og bruker naturlig lys på best mulig måte når jeg fotograferer. Hele kurset vil være en blanding av teori og praksis, og jeg vil veilede individuelt om det er behov for det. Jeg setter derfor kun av 6 plasser pr kveld. Ingen forhåndskunnskap er nødvendig.

Er dere en gjeng som vil ha kurs sammen? Ta kontakt så finner vi en løsning.

Påmelding skjer via mail eller facebook.

Håper vi sees!

NB: Ettersom dette er et utendørskurs vil det være et lite værforbehold. Alternativ dato vil da bli satt opp.


Legg igjen en kommentar