Fotografering
Informasjon om fotografering og produkt

Litt om hvordan jeg jobber

Jeg foretrekker alltid naturlig lys når jeg fotograferer. Jeg bruker naturen som mitt studio. Naturen gir utrolig mange muligheter, og sammen finner vi noe som passer dine ønsker.

Når jeg setter opp en avtale prøver jeg å ta hensyn til når på dagen det er best lys. Jeg foretrekker å fotografere når solen er lav. Altså enten på morgenen eller kvelden. Her i landet er det veldig store forskjeller utifra hvilken årstid det er, så dette må vi bare se an. Været kan jo også være veldig ustabilt, så her er yr.no flittig i bruk når jeg planlegger en fotoshoot. 

Når det gjelder nyfødtfotografering er opp til deg som kunde om du ønsker utendørs fotografering eller om jeg skal komme hjem til dere.

Når du har bestilt tid for fotografering sender jeg deg en bekreftelse, og en liste over ting det er lurt å forberede og tenke på, både før og under fotoshooten. Særlig når det gjelder barn, er det endel forberedelser man kan gjøre for at det skal bli en så fin og morsom opplevelse som mulig for alle.

Jeg liker å ha et tema eller en spesiell setting for fotograferingen. Det kan gjøres enkelt eller mer avansert, og mye ligger i detaljene. Det kan være enkle ting som fargesammensetning, antrekk eller omgivelser, og helst en kombinasjon av disse tre. Det er fint å vite om dere har noen ønsker for fotograferingen. Og hvis ikke har jeg alltid mange idéer selv, sammen blir vi enige om noe som passer for dere.

Om produktet du får

Etter fotograferingen kan du velge mellom 4 ulike digitale bildepakker. Disse inkluderer ferdig redigerte bilder i høy oppløsning i farge og sort/hvitt. Høyoppløselige bilder kan man, i motsetning til lavoppløselige bilder, forstørre og printe i ønsket størrelse.

Om du har bestilt lifestylefotografering velger du ikke ut bilder, men får levert hele bildeserien.

Bildene kan benyttes fritt til personlig bruk, og jeg kan også hjelpe dere med forstørrelser, album og de produktene dere måtte ønske.

Bildene er klare ca 3 uker etter fotografering. Da får man tilsendt en link til et personlig kundegalleri. Deretter velger man selv hvilke bilder man ønsker å kjøpe.