Lifestylefotografering hjemme på gården


I begynnelsen av august fikk jeg komme hjem til denne fine familien for å fotografere dem blant kornåkere og nydelig sensommerlandskap. Jeg ble møtt av en 3 åring med viltre krøller som kastet seg rundt halsen min. Kan jo ikke be om en bedre velkomst!

Vi hadde en veldig koselig ettermiddag med perfekt vær. Tenk at jeg får komme hjem til alle disse fine menneskene og fange så verdifulle øyeblikk. Bilder som varer i maaaange år framover, når barna forlengst har vokst ut av snekkerbuksa og blitt høyere enn mamman sin.


Bryllup på Jeløy Radio


I mai hadde jeg gleden av å være med i Elin og Gunnars nydelige vielse på Jeløy Radio. Vi tok også bryllupsbildene der, bare en liten rusletur ned mot vannet. Jeløya er virkelig et av mine favorittsteder for bryllupsfotografering. Så mange fine steder man kan bruke uansett vær og vind.


Tid for sommer!


Endelig kan det virke som om varmen er på vei! Jeg elsker sommeren kanskje like mye som våren, og mange nye fotolokasjoner popper opp sammen med markblomstene. Fotofavoritter om sommeren: trær, sjø, rødkløver, lupiner, barneføtter, kveldslys, mose, siv og åker og babyarmer. Og selvfølgelig nyfødtfotografering utendørs.

Jeg har noen ledige tider igjen i juni og august.

Her er noen av mine sommerfavoritter!


Gravidfotografering i frosten


Jeg hadde den nydeligste gravidfotograferingen i går, blant duse toner og frossent siv.

Det er koselig å ha noen minner fra ventetida, og det beste er det jo hvis de minnene er noen vakre bilder av deg selv og babymagen.

Hos meg kan du bestille en fotopakke hvor både gravidfoto, nyfødtfoto og digitale bilder er inkludert. Ta kontakt om du vil vite mer om det.

 


Familiefotografering i kornåkeren


Jeg har familie i flere deler av landet, og jeg tar gjerne oppdrag på veien når jeg er ute og farter. Denne familien møtte jeg utenfor Hamar i høst.

Passe idyllisk med glade barn i gyllen kornåker!