Category Archives: Barn

Hjemme best


Fått litt dilla på dette i det siste. Ikke noe dilldall og posering, bare ekte barndom, hjemme. Temmelig koselig å ha en slik serie da! Perfekt for album, og veldig gøy å se tilbake med tida. Ekte stemning og ansiktsuttrykk, det er det beste.

 


Lifestylefotografering hjemme på gården


I begynnelsen av august fikk jeg komme hjem til denne fine familien for å fotografere dem blant kornåkere og nydelig sensommerlandskap. Jeg ble møtt av en 3 åring med viltre krøller som kastet seg rundt halsen min. Kan jo ikke be om en bedre velkomst!

Vi hadde en veldig koselig ettermiddag med perfekt vær. Tenk at jeg får komme hjem til alle disse fine menneskene og fange så verdifulle øyeblikk. Bilder som varer i maaaange år framover, når barna forlengst har vokst ut av snekkerbuksa og blitt høyere enn mamman sin.


Tid for sommer!


Endelig kan det virke som om varmen er på vei! Jeg elsker sommeren kanskje like mye som våren, og mange nye fotolokasjoner popper opp sammen med markblomstene. Fotofavoritter om sommeren: trær, sjø, rødkløver, lupiner, barneføtter, kveldslys, mose, siv og åker og babyarmer. Og selvfølgelig nyfødtfotografering utendørs.

Jeg har noen ledige tider igjen i juni og august.

Her er noen av mine sommerfavoritter!


Familiefotografering i kornåkeren


Jeg har familie i flere deler av landet, og jeg tar gjerne oppdrag på veien når jeg er ute og farter. Denne familien møtte jeg utenfor Hamar i høst.

Passe idyllisk med glade barn i gyllen kornåker!


Barnefotografering på vinterstid


Alle årstider – sin sjarm. Men finnes det noe så fint som vinterbilder, sånn egentlig? Når frosten har lagt seg, og sola viser seg fra sin beste bleke side.  Da står jeg og tripper på ullsokktærne mine i hvetfall!

Håper mange, mange ser hvor fint det er med portrettbilder i vinterlandskap og våger seg på fotografering denne vinteren. Enten det er snø eller bare litt kjølig rim på bakken. Her er et lite utvalg fra vinterarkivet mitt


Høstfavoritter 2016


Jeg er nok neppe kjent for å skrive lange tekster her på bloggen. Holder meg til det som er viktigst for meg, nemlig det visuelle.

Har lyst til å vise dere  noen av favorittene mine fra hele høstsesongen. Her har jeg stort sett valgt ut barnebilder, men jeg fotograferer også mange familier. Kanskje jeg skal lage et favorittinnlegg med familiebilder også? Kom gjerne med ønsker!

 


Favoritter fra i høst #1


Denne shooten er en av mine absolutte favoritter fra i høst, så nå må jeg bare dele en håndfull av disse to vakringene.

Barnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høstenBarnefotografering på jorde om høsten Barnefotografering på jorde om høsten


Barnefotografering // Sofie


Sofie på 1,5 år sjarmerte meg greit da jeg møtte henne tidligere i høst. Hun var ganske så nydelig i myk strikkagenser og gule gummistøvler.

Jeg er jo svak for naturfargede klær til de små, og veldig gjerne farger som kan tas igjen i naturen rundt. Det gjør mye for bildene. Det som for andre kan se ut som en vissen blomstereng ble en perfekt lokasjon for oss.


Julefotografering 2016


Julefotografering 2016

Det blir julefotografering i år også dere! Det var så koselige i fjor, med så mange nydelige folk innom, så jeg kjører på i år også.

3. og 4. Desember blir det muligheter for å ta bilder til julekort og julegaver for en meget rimelig penge. Sted er ikke bestemt ennå, men det blir et stemningsfullt sted i Fredrikstad-området.

970 kr for 2 høyoppløselige bilder, og ca 10 minutters fotografering. Bildene blir tilsendt digitalt senest 4 dager etter fotograferingen, så dere rekker å bestille både julekort og print før jul.

Betal med vipps eller kontanter. Mer info ang sted kommer i november.

Krysser fingre for melisdryss og julestemning ⭐️ ⭐️ ⭐️

Tid bookes direkte her.

Ta en titt her om dere vil se noen av favorittene mine fra i fjor.

PS. Kunne dere tenke dere mer enn 2 bilder kommer jeg også til å tilby minishoots på 20 min/5 bilder i november og desember. Mer info om dette kommer. Ta kontakt om du er interessert!


Høstprins – barnefotografering i høstfarger


Nå begynner lønnetrærne å få høstfarger. Det er så fint! Jeg har begynt å sitte på isteden for å kjøre, om det er mulig, for da kan jeg henge ut av vinduet i jakten på den perfekte lønnetreallèen. Har ennå ikke funnet den, så tips tas i mot!!

En av tingene jeg husker best fra høsten da jeg var liten er at vi plukket fine blader og lagde kroner som vi pyntet oss med. Videreførte det til gjengen her hjemme i helga, og de skulle ha kroner begge to, og de fikk sitte på i godt over en halv time. Ny rekord for hodepynt? Sivert droppa glatt barne-tv for å være høstprins sammen med Erling og mamma. Og shorts i slutten av september, dere? Hvem digger ikke det! Ser lovende ut for høstsesongen min, så kommer til å fortsette med å booke høstfotograferinger til langt ut i november.