Category Archives: Babyfoto

Nyfødtfotografering med storesøster


Jeg ble så imponert over denne jenta på bare 2 år som var så god og snill med den helt nye lillebroren sin. Hun ville både holde og kose, og det gjør jo min jobb litt enklere 😉 Men det er viktig å få tid til litt hopping og turning også da, ellers blir det jo ikke no gøy for en liten tass!

Vil du ha en avslappet og naturlig nyfødtfotografering hjemme hos deg selv? Ta kontakt for å booke tid, eller om du har noen spørsmål. Nyfødtfotogarfering bør bookes inn før fødsel så jeg kan sette av tid nok til både foto og redigering. Babyen kommer når den kommer, så tidspunkt avtales vi etter fødsel.


Vårtilbud


I anledningen ekstremt lang vinter vil jeg komme med et lite vårtilbud.
Dette er først og fremst et tilbud til alle dere som er hjemme med baby og som lengter like mye etter våren som jeg gjør.

Noe må vi jo finne på så lenge!

Jeg tilbyr nå babyfotografering til en rimelig fantastisk pris fram til 14. april.
Bildene tas hjemme hos dere i deres egne omgivelser. Det vil være naturlige, ekte bilder, uten noe særlig poseringer og rekvisitter, type lifestylefotografering
Tilbudet gjelder babyer som er 2-10 mnd. Kun 1 barn og evnt foreldre.

 

Kr. 4900,- inkl. 20 redigerte bilder i høy oppløsning.

 

(Vanlig pris for dette er kr. 7400 kr)

 

Send meg en mail om du vil booke tid da, så tar jeg med meg sekken min og kommer på besøk 🙂
NB! Begrensede plasser

Tid for sommer!


Endelig kan det virke som om varmen er på vei! Jeg elsker sommeren kanskje like mye som våren, og mange nye fotolokasjoner popper opp sammen med markblomstene. Fotofavoritter om sommeren: trær, sjø, rødkløver, lupiner, barneføtter, kveldslys, mose, siv og åker og babyarmer. Og selvfølgelig nyfødtfotografering utendørs.

Jeg har noen ledige tider igjen i juni og august.

Her er noen av mine sommerfavoritter!


Barnefotografering på vinterstid


Alle årstider – sin sjarm. Men finnes det noe så fint som vinterbilder, sånn egentlig? Når frosten har lagt seg, og sola viser seg fra sin beste bleke side.  Da står jeg og tripper på ullsokktærne mine i hvetfall!

Håper mange, mange ser hvor fint det er med portrettbilder i vinterlandskap og våger seg på fotografering denne vinteren. Enten det er snø eller bare litt kjølig rim på bakken. Her er et lite utvalg fra vinterarkivet mitt


Høstfavoritter 2016


Jeg er nok neppe kjent for å skrive lange tekster her på bloggen. Holder meg til det som er viktigst for meg, nemlig det visuelle.

Har lyst til å vise dere  noen av favorittene mine fra hele høstsesongen. Her har jeg stort sett valgt ut barnebilder, men jeg fotograferer også mange familier. Kanskje jeg skal lage et favorittinnlegg med familiebilder også? Kom gjerne med ønsker!

 


Vår, hvitveis og høysesong


Jeg er ikke så flink til å oppdatere denne bloggen. Det blir liksom nedprioritert, og jeg har en tendens til å oppdatere facebook og instagram isteden. Det går mye fortere. Så om dere vil følge arbeidet mitt bør dere følge meg der også. Jeg skal slutte å tenke at jeg skal bli flinkere på denne bloggingen, for det kommer ikke til å skje 😉

Denne våren har det virkelig vært pågang fra alle dere fine folk som vil fotografere barn, familie og bryllup. Og jeg er supertakknemlig for at så mange liker det jeg gjør!

Jeg har møtt så mange nydelige vakre barn og familier hittil i Mai, og her kan dere se noen av favorittbildene mine fra sesongen så langt.

Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår Barnefotografering_vår


Nyfødtfotografering i kjente og trygge omgivelser


Etter en laaaang uke med sykdom var det deilig å endelig komme seg ut av huset og ta noen oppdrag i slutten av forrige uke. På fredagen var det avgårde til Moss og til denne nydelige lille jenta.

På denne tiden av året drar jeg alltid hjem til kundene mine på nyfødtfotografering. Da slipper mor og barn å dra noe sted, og kan heller slappe av i kjente omgivelser. Du trenger ikke stor plass heller. Det eneste du trenger et et vindu med godt med dagslys, og en seng/sofa eller lignende. Jeg tar alltid med meg det som trengs av rekvisitter om du ikke har noe du vil bruke selv. Jeg setter også av god tid, så det ikke blir stress med mating og bleieskift.

Er du interessert i å lese mer om nyfødtfotografering kan du gjøre det her.

nyfødtfotografering hjemme hos kunde

nyfødtfotografering hjemme hos kunde


Nyfødtfotografering – Selma


Vakker liten skapning fra gårsdagens fotografering!

Jeg kommer hjem til deg og tar nyfødtbildene der, i naturlig lys og rolige omgivelser for deg og babyen. Se her for mer info.

nyfødtfotografering


Nyfødtfotografering – Viktoria


Må nesten vise litt flere bilder av vakre Viktoria <3

Nyfødtfotografering_05

Nyfødtfotografering_04

Nyfødtfotografering_03

Nyfødtfotografering_02

Nyfødtfotografering_13

Nyfødtfotografering_11

Nyfødtfotografering_01

Nyfødtfotografering_09

Nyfødtfotografering_07

Nyfødtfotografering_08

Nyfødtfotografering_10


Favoritter fra julefotograferingene


Godt nyttår!

Jeg starter bloggåret med å vise noen favoritter fra julefotograferingene i 2015. Masse fine barn og familier!

Jeg har mange planer for 2016, blant annet kommer jeg til å lansere et par nye fotograferinger utover våren, én spesielt for familier, og én hvor jeg satser enda mer på barn og litt ekstra dose magi.

Så følg med om dere vil fryse noen verdifulle øyeblikk i året som kommer!

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt

Julefotografering favoritt